16/07/2019
Estrenem nou circuit viari
Els nois i noies participants a Mou-te bé! On Tour es familiaritzen amb l’ús de diferents vehicles de mobilitat personal com a bicicletes, patinets, skates i plataformes elèctriques.

El programa Mou-te bé! On Tour acaba d’estrenar un nou circuit viari. Es tracta d’una instal·lació que simula una zona 30 urbana on hi han de conviure diferents usuaris, diferents motius i trajectes de mobilitat i diferents mitjans de transport.

Aquest nou circuit, de 20 x 11 metres, te caràcter modular i pot adaptar-se a tot tipus d’espais. Compta amb diferents illes de gespa artificial, rotonda i senyals de trànsit tant verticals com horitzontals, que reprodueix la fisonomia dels nostres carrers.

A més, assisteixen a una sessió teòrica amb monitors d’educació viària, on es treballen aspectes clau sobre la convivència de diferents mitjans de transport. I aprenen les normes bàsiques de circulació a les ciutats.

Mou-te bé! On Tour és una activitat educativa de convivència i respecte entre diferents modes sostenibles de moure’s a ciutat, que s’adreça a nois i noies de 8 a 12 anys d’edat, i pretén fomentar l’ús de formes cíviques i sostenibles de moure’s a ciutat.