16/07/2019
La ciutat en bici
Aquest és el títol de l’opuscle informatiu editat pel RACC amb l’objectiu de que sigui una guia per al bon ús de la bici en entorns urbans.

La bici està feta per moure’s per la ciutat. Ens beneficia a tots i amb el seu ús contribuïm a generar una mobilitat sense emissions.

Per a fomentar la utilització d’aquest vehicle de transport personal, la publicació del RACC proporciona, entre d’altres aspectes, respostes a preguntes com Per on es pot circular en bici i per on no?, Qui té preferència?, Què cal portar? O Com cal lligar-la?

A l’apartat de Per on es pot circular en bici i per on no? es facilita informació sobre els carrils bici, la calçada, la vorera, els carrers 30, les zones de vianants i voreres permeses i les zones de prioritat invertida, en definitiva, que es pot fer i no quan es va en bici.

Així mateix, també es proporcionen una sèrie de consells sobre mecànica bàsica i revisions, així com recomanacions per evitar que ens robin la bici.

Finalment, es destaquen les principals propostes del manifest HolaBici que a dut a terme el RACC amb l’objectiu d’adaptar la mobilitat de la bicicleta a les nostres ciutats.

 

Descarrega díptic

Link manifest HolaBici: https://www.racc.cat/microsites/holabici/manifest