10/12/2020
Neixen els Premis Nacionals de Mobilitat
Convocatòria de la primera edició dels Premis Nacionals de Mobilitat

La plataforma Empreses per a la Mobilitat Sostenible ha presentat la convocatòria per a la primera edició dels Premis Nacionals de Mobilitat, que tindrà lloc el dia 5 de maig de 2021.

Cada vegada més, la mobilitat sostenible juga un paper estratègic i de creixent importància per la seva contribució contra el canvi climàtic i la qualitat de l'aire, i alhora, del desenvolupament econòmic i la qualitat de vida de les ciutats.

Per això, amb el suport del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, la Fundació CONAMA i la Reial Acadèmia d'Enginyeria, Empreses per la Mobilitat Sostenible ha llançat els Premis Nacionals de Mobilitat, que busquen distingir les bones pràctiques i iniciatives en mobilitat, tant del sector públic com privat. 

Els seus objectius són donar visibilitat a casos d'èxit, posar en valor a les organitzacions que estan liderant el canvi i facilitar una dinamització de les millors solucions que ajudin a generar resultats amb impactes positius a curt, mitjà i llarg termini. A la presentació oficial dels premis s'ha anunciat l'obertura del termini per a presentar les candidatures, que finalitzarà el proper 22 de febrer de 2021.

Les categories d'aquests Premis són les següents: empreses, associacions, municipis, serveis, productes, mobilitat al treball, recerca i estratègia.