16/07/2019
Una app per moure't per la ciutat
El RACC ha llençat RACC Trips, una plataforma pionera a Europa que ofereix un accés centralitzat, senzill i intuïtiu a tota l’oferta de transport públic i compartit de Barcelona.

RACC Trips és l’eina més completa i amb més oferta de transport de la ciutat i posiciona a Barcelona com a ciutat capdavantera en mobilitat compartida i multimodal. Permet saber la manera més ràpida o econòmica d’arribar a un destí i planificar trajectes per la ciutat i l’àrea metropolitana amb la possibilitat de combinar transport públic i motosharing. El seu mapa integra tota la informació del transport públic, equipaments i serveis per a la mobilitat ciclista, i permet trobar i reservar vehicles compartits sense sortir de l’app. Tot plegat actualitzat en temps real tenint en compte els temps d’espera i de recorregut.

Sis mesos després del seu llançament, ja compta amb més de 25.000 usuaris a Barcelona. És l’única que inclou tots els transports públics i operadors de transport compartit, donant accés a més de 15.000 vehicles. El desenvolupament de RACC Trips s’emmarca en el procés de transformació del RACC en un Club de Serveis a la Mobilitat i ha estat possible gràcies a la col·laboració de les institucions públiques i empreses privades implicades.

 

https://www.racc.cat/aplicacio-CityTrips