09/03/2022
Construint Feliciutat a pedalades
30 dies per a la promoció de l'ús diari de la bicicleta

Aquest és el leitmotiv de la campanya que l'entitat 30 Dies amb Bici celebrarà durant els 30 dies d'abril per a la promoció de l'ús diari de la bicicleta.

Es tracta d'una campanya anual que promou la modificació de conductes en matèria de mobilitat personal sostenible amb tècniques d'innovació social, configurada com una eina al servei de les ciutats per a generar l'hàbit de l'ús quotidià de la bicicleta i augmentar la seva quota modal.

30 Dies amb Bici celebra enguany la seva novena edició amb un complet i variat programa d'activitats per a la promoció de l'ús diari de la bicicleta durant els 30 dies del pròxim mes. Es tracta de la campanya probici més longeva d'Europa, en la qual participen al voltant de 100 ciutats d'Espanya i Llatinoamèrica.

L'objectiu últim de 30 Dies amb Bici és generar un canvi social a través dels seus programes, projectes i campanyes, posant sempre a la bicicleta com l'eina per a aconseguir-lo.

30 Dies amb Bici va néixer el 2013 com una iniciativa ciutadana que es va inspirar en la proposta del moviment 30 Days of Biking nascut el 2010 a Minneapolis (Minnesota, USA) per a començar una experiència d'innovació social en matèria de promoció de la mobilitat ciclista.