01/09/2022
Els peus que ens connecten
Campanya per a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat d'enguany

Els peus com a mitjà de transport natural tornen a protagonitzar la campanya de comunicació que la Xarxa de Ciutats que Caminen ofereix als seus municipis associats com a argument per a participar en la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra entre els dies 16 i 22 de setembre. Enguany s'ha triat l'eslògan «Millors connexions» per a simbolitzar les trobades després de la pandèmia.

Aprofundint en aquesta idea bàsica de l'eslògan proposat per Europa, la Xarxa ha elaborat un argumentari per a reforçar la importància de la mobilitat natural en el procés de canvi de les ciutats, potenciant el paper del trànsit vianant com a estructura bàsica de la mobilitat urbana.

La campanya va acompanyada d'una línia de comunicació gràfica i d'un argumentari amb idees i recomanacions per a difondre en xarxes. Dos peus dolços i agradables, entrellaçats, protagonitzen la línia de campanya, sota el titular «La millor connexió». Com a textos secundaris, altres frases ens parlen dels diferents perquès que justifiquen aquesta necessària entronització del peu com a base de la nostra mobilitat urbana: ens acosta a altres persones, ens permet caminar, que és el millor que fem cada dia; ens ajuda al fet que la ciutat sigui millor; gràcies a ells comprem més a prop; ens ajuda a utilitzar bicis, autobusos o trens o a mantenir a ratlla la nostra salut. A més, sense els peus, qualsevol app no serveix de molt.

La Setmana Europea de la Mobilitat 2022 ja està a punt

La Setmana Europea de la Mobilitat és la principal campanya de sensibilització de la Comissió Europea sobre mobilitat urbana sostenible. Fomenta el canvi de comportament a favor de la mobilitat activa, el transport públic i altres solucions de transport netes i intel·ligents. L'edició de 2022, sota el lema Better Connections, “millors connexions”, ja està a punt d'arrencar, amb esdeveniments, premis i accions en 463 ciutats de 22 països.